Coding Pirates i Kolding midtby – Nicolai-komplekset

Publiceret 1/1 i Jyske Vestkysten
De unge i gruppen Coding Pirates flytter ind i Nicolai kulturkompleks. Privatfoto

Coding Pirates er en forening, der arbejder for at fremme børn og unges produktive og kreative IT-kompetencer gennem ugentlige klubaftener.

Kolding: Coding Pirates Kolding er klar til udvidelse. Efter blot to sæsoner på Skanderup Efterskole har lokalforeningen fået vokseværk og står klar med en åbning i Kolding midtby. Det sker i Bygning 5 i Nicolai kulturkompleks, hvor dørene åbnes op for et nyt hold fra onsdag den 6. september.

Afdelingsleder og “kaptajn” for den ny piratesafdeling i Kolding midtby er Lene Wul, der også er nyvalgt næstformand i Coding Pirates Kolding.

Coding Pirates er en forening, der arbejder for at fremme børn og unges produktive og kreative IT-kompetencer gennem ugentlige klubaftener, hvor medlemmerne får mulighed for at udvikle deres teknologiske forestillingsevne, opfindsomhed og skaberkraft. Pirates handler dog ikke bare om at lære at kode, men er lige så meget et samlingssted for børn og unge, der vil udfordres på deres kreative forestillingsevne og teknologiforståelse.

Den nyvalgte lokalbestyrelse i Coding Pirates Kolding har før sommerferien besluttet, at der i den  kommende sæson vil være en aldersmæssig opdeling mellem de to afdelinger, således at de yngste kodepirater fra 9 til 13 år får til huse i Skanderup og de lidt ældre fra 13 til 17 år får til huse i Nicolai-komplekset, der hermed får sin debut som ny afdeling.

Der står imidlertid allerede mange på venteliste for at komme ind i Coding Pirates Kolding, så forventningen er, at de sidste ledige pladser til den kommende sæson meget hurtigt bliver fyldt op. Til gengæld efterspørger afdelingen frivillige, som vil være med at udvikle og gennemføre de ugentlige klubaftner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *