Kodning, programmering og design

Kodning, programmering og design

Skrevet af Jens Andersen-Mølgaard, afdelingsleder CP-Kolding 7/11-2017

Klubben har fuld fart over feltet. Det er ikke længe siden, at vi afholdte robot-turnering i klubben (se i vores galleri). Det er en fornøjelse af være kaptajn for et skip, fyldt med både frivillige og unge pirater i alle aldre.

Helt aktuelt arbejder klubben lige nu med

  • 3D-design og 3D-print
  • Minecraft kodning
  • Hjemmesidekodning
  • Mindstormsrobotter

Begge afdelinger har dybt engagerede frivillige, og det er drivkraften for en god kodeklub. Forældre der bakker op med kage hver uge og unge mennesker, som er fyldt med gode idéer, som de bare gerne vil føre ud i livet.

For nyligt afholdte Coding Pirates Denmark landsdækkende møde for alle afdelingskaptajner. Her blev vi informeret om, at vi nu runder snart 100 afdelinger rundt om i landet. Hvor er det dog fantastisk, at vi er med i en landsdækkende skaber-af-kreativitet-bevægelse. Jeg husker stadig for lidt over 3 år siden, da jeg først kom ind i Coding Pirates i Århus, hvor der var knap 12 afdelinger rundt om i landet. Hvor er det dog vildt, at vi på godt 4 år har skabt et foreningsliv, der kommer alle børn og unge til gode, og sikrer deres fremtid på arbejdsmarkedet, hvor der i den grad bliver brug for flere it-sagkyndige.

Med indslaget her, håber jeg også at inspirere nye og interesserede til at kigge ud forbi vores hyggelige klubaften, enten i Nicolai eller på Skanderup.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *