Aktiviteter

Her kan du finde inspiration til forskellige aktiviteter, du som pirat kan beskæftige dig med både i klubben og hjemme, hvis du ønsker at lære mere.

Coding Pirates Spillet

Et spil udviklet af hovedorganisationen af Coding Pirates med formål at styrke unges egenskaber med systematisk kodning.

Minecraft Server

Skanderup Efterskole har købt en Minecraft Server, som de stiller til rådighed for Coding Pirates Kolding. Formålet med Minecraft Serveren er at styrke kodning i sprog, som kan anvendes i Minecraft, og til at styrke sammenholdet blandt piraterne ved siden af klubben, hvor de også vil have adgang til serveren.

Minecraft kodning for begyndere

Kodning i Minecraft - inspiration til dig, der vil arbejde videre med det på egen hånd. Linket er til nybegynder, der ønsker inspiration

Unity for begyndere

Unity er en spil-engine, hvor professionelle laver computerspil. Dette link kræver, at man kan forstå engelsk for at kunne forstå guiden.

Scratch for begyndere

I denne guide kan du lave dit eget spil. Det er simpelt og nemt, og alle aldre kan være med. På youtube kan du søge inspiration til at lave dine egne spil

Unity for begyndere

GameMaker er en mellemting i sværhedsgrad i forhold til Unity og Scratch. Det kræver igen engelsk på godt niveau, for at kunne følge disse guides.

Tinkercad - 3D-design

Tinkercad er et gratis 3D-design program, som ikke kræver nogen installation. Det er simpelt, nemt og man kan lave komplekse designs i programmet. Det kræver som regel god tid at sætte sig ind i 3D-design.

123D-design

123D-design har flere niveauer end Tinkercad, og byder derfor på andre muligheder. Det er lidt mere kompliceret, men har man fanget Tinkercad, kan man nemt blive god til dette.