FAQ

Hvad er Coding Pirates?

Coding Pirates er en forening, som vil fremme børn og unges produktive og kreative IT-kompetencer via afholdelse af ugentlige klubaftener, workshops og online kollaboration samt udvikling af dedikeret undervisningsmateriale sammen med andre Coding Pirates afdelinger.

Coding Pirates foreningen?

Coding Pirates foreningen har deres egen hjemmeside. Denne hjemmeside omhandler kun afdelingen i Kolding.

Hvor gammel skal man være?

Man skal være mellem 8-17 år for at være medlem i Kolding afdelingen, men der findes afdelinger, som modtager medlemmer fra 7 år og op til 17 år.

Hvad koster det?

Det koster 500 kr. i kontingent pr. halvår.

Jeg vil gerne være med

Der er desværre ofte venteliste, men du kan skrive dig op i Coding Pirates medlemsdatabase (https://members.codingpirates.dk), og så vil du blive kontaktet, når der er en ledig plads.

Hvad skal man have med?

Man skal medbringe en bærbar computer med Windows, som skal kunne trække Minecraft. Det er et krav, at piraten har en licens til Minecraft med i Kolding-afdelingen. Computer skal altid være funktionel, da det ikke er de frivilliges arbejde, at løse computerproblemer. Vi takker på forhånd!

Er der nogen voksne/ personale?

Coding Pirates Kolding afdelingen består af frivillige voksne og unge, som bruger deres fritid på at få dette op og køre. Der vil altid være voksne frivillige, og nogle af eleverne fra Skanderup Efterskole, som også er frivillige.

Hvad kan vi tilbyde i Kolding?

Coding Pirates afdelingen i Kolding har den fordel, at Skanderup Efterskole’s IT&TEK linje, stiller en masse ressourcer til rådighed, så vi har 3D-printere, Minecraft Server, LEGO Mindstorms med mere.

Hvad tid er det?

Kolding afdelingen er delt op i to forskellige aldersgrupper. Begge aldersgrupper har klubdag om onsdagen.

8-13 årige: Onsdag, 18:30 – 20:30

13-17 årige: Onsdag, 19:00 – 21:00